Цветанка Ризова направи любопитни лични признания пред Светослав Иванов.Кръстена съм на

...
Цветанка Ризова направи любопитни лични признания пред Светослав Иванов.Кръстена съм на
Коментари Харесай

Цветанка Ризова разкри душата си пред Светослав Иванов

Цветанка Ризова направи любопитни персонални самопризнания пред Светослав Иванов.

" Кръстена съм на баба си - Цветанка. Много красива жена с бяла кожа, тъмни очи и тъмна коса. " Това показа в предаването " 120 минути " Цветанка Ризова.

" Молбата към Бога е самостоятелен акт. Що се отнася до политиците, не знам за какво считаме, че те би трябвало да ни донесат избавление. Признак за незрялост е това и нерешителност в себе си. ", счита журналистката, съобщи Блиц.

" Не съм национален психолог. Имам съществено отношение към логиката на психиката, само че не към всеобщата. Аз съм камерноустроена. ", споделя тя.

" Като ученичка се срещнах с публицистиката - може би в 5-ти, 6-ти клас. Тогава се въодушевих от Владимир Димитров - Майстора. Разбрах, че в кюстендилските села към момента живеят героините на картините му и аз направих репортаж за тези баби. ", разкри Ризова.

" Аз имам чувство кой мой посетител какъв брой носи. Не всеки може да понесе експанзия. Никога не съм с настройката да смажа някой. Важно е да се задават въпроси и всеки самичък да проучва. Ние публицистите не можем да вършим работата на обществото. ", сподели тя.

" Нямам посетител, за който да не са ме питали " Ама ти за какво го предложения? Отношението към госта го трансферират и към водещия. ", разкри журналистката.

По случай именния ден на Цветанка Ризова от " 120 минути " включиха привет от Васил Найденов, който е неин обичан реализатор. Той разкри, че тя е чудесна стопанка, постоянно върви ипее с него по участията му и нейният другар също е доста гласово талантлив.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР